Onze Tarieven

Onze Tarieven

Verzekering

Wij hebben met elke verzekering een contract. Dit betekend dat als u (nog) behandelingen in uw aanvullende pakket fysiotherapie heeft deze worden vergoed door de zorgverzekering. VitalBody declareert rechtstreeks bij uw verzekering. Zo hoeft u niets voor te schieten.

Particuliere tarieven zijn van toepassing als uw behandelingen niet (meer) door de zorgverzekeraar worden vergoed. Dit kan het geval zijn als u:

  • Geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie heeft afgesloten
  • Wel een aanvullende verzekering heeft, maar het limiet daarvan in dit kalender jaar al is gedeclareerd

Belangrijk is dat u bij chronische aandoeningen rekening moet houden met het feit dat de eerste 20 behandelingen niet uit de basisverzekering worden vergoed.

Verhindering: Gereserveerde tijd voor een behandeling, welke niet tenminste 24 uur van te voren is afgezegd, wordt persoonlijk bij u in rekening gebracht. De zorgverzekeraar is voor verhindering niet aansprakelijk en wij kunnen deze verloren zitting niet indienen bij de zorgverzekeraar. Hiervoor krijgt u een nota van de praktijk. Bij het maken van een afspraak, via welke weg dan ook, wordt akkoord gegaan met deze voorwaarden.

VitalBody is niet verantwoordelijk voor het bijhouden van uw vergoeding en de hoeveel die u (nog) heeft. Wij proberen hier u natuurlijk zo goed mogelijk bij te helpen.

Intake & Onderzoek

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn wordt voor elke nieuwe klacht of episode een intake & onderzoek gedaan. Dit consult is bedoelt om zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen wat uw klacht is en welke behandeling het beste bij u en uw klacht past. Wilt u na de intake & onderzoek direct behandeld worden? Geen probleem, omdat de ervaring leert dat cliënten graag direct behandeld willen worden plannen wij standaard een dubbel consult in.

Indien klachten vallen onder Manuele Therapie zal per indicatie behandelingen Manuele Therapie gedeclareerd worden.

BehandelingPrijs
Zitting Fysiotherapie (30 min)€33.00
Zitting Fysiotherapie (met toeslag uitbehandeling)€42.00
Screening€13.00
Intake en onderzoek na screening€30.00
Intake en onderzoek na screening (met toeslag uitbehandeling)€55.00
Intake en onderzoek na verwijzing€43.00
Intake en onderzoek na verwijzing (met toeslag uitbehandeling)€55.00
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek€52.00
BehandelingMinutenPrijs
Sportmassage30€35,00
Sportmassage60€65,00

Niet nagekomen afspraak volledig tarief                                                                              

Rapportage medisch informatie

 €33,00
€50,50
   
×