Over Ons

Boost uw gezondheid met VitalBody

We kunnen ons voorstellen dat u, voordat u in behandeling gaat, eerst even kennis wilt maken en uw verhaal wilt doen. Wij vinden het essentieel om daar dus echt de tijd voor te nemen.

We bieden een verscheidenheid aan diensten en zullen een programma op maat samenstellen dat uw bezoek optimaliseert om uw revalidatie- of fitnessdoelen te bereiken. Uw therapeut zal met u het zorgplan bespreken waarvan zij denken dat het uw doelen het beste zou bereiken. Tijdens uw behandeling zullen we verschillende modaliteiten en manuele therapietechnieken gebruiken. Bovendien wordt u oefeningen aangeleerd die u thuis kunt doen als aanvulling op het kracht- en conditioneringsprogramma dat u tijdens uw bezoek aan ons kantoor uitvoert.

We bieden ook een GYM-PROGRAMMA aan voor diegenen die een trainingsprogramma willen voortzetten nadat hun revalidatie is voltooid of voor diegenen die gewoon hun algehele conditie willen verbeteren. Deze programma’s kunnen worden ontworpen voor verschillende doelen, zoals sport specifieke training, gewichtsverlies of gewoon algemene fitheid. Bel met de praktijk voor meer informatie.

  • Gezondheidsbevordering door middel van snelle en adequate fysiotherapeutische behandelingen. Hoge kwaliteit en specifieke deskundigheid;
  • Vooruitstrevend en actief participerend in ontwikkeling van de fysiotherapie en de medewerkers;
  • Goede service aan cliënten door middel van persoonlijke zorg;
  • De cliënt staat centraal.

Onze Missie:

Fysiotherapiepraktijk VitalBody heeft als doel de cliënten te behandelen met kwalitatief goede zorg, waarin de cliënt centraal staat en niet alleen de klacht van de cliënt. De praktijk biedt persoonlijke zorg aan met een persoonlijke sfeer waarin de cliënt zich prettig voelt en actief mee kan werken aan het herstelproces. VitalBody onderscheidt zich door de multiculturele achtergrond van de praktijk. Doordat er therapeuten met een multiculturele achtergrond werken in de praktijk kunnen wij ook cliënten helpen die minder goed de Nederlandse taal beheersen.

Onze Visie

Fysiotherapiepraktijk VitalBody wil duurzame zorg binnen de fysiotherapie bieden aan een brede cliëntengroep. Hierbij staan professionaliteit en deskundigheid, kwaliteit, vakvaardigheid en de ontwikkeling hiervan centraal. VitalBody wil de cliënten inzicht bieden in hun lichamelijke klachten en betrokkenheid creëren bij het herstelproces.

Onze Therapeuten

Toegewijd aan het leveren van de beste behandeling

Waarom voor VitalBody kiezen

Professionals waar je op kunt vertrouwen. Maak een afspraak en zet de eerste stap naar een pijnvrij leven.

Moderne Technieken

Onze praktijk is uitgerust met de beste apparatuur

Ervaren Therapeuten

Onze therapeuten zijn gespecialieerd en altijd up-to-date

Succes van de behandeling

Onze behandelingen zijn specifiek afgestemd op jouw wensen en klachten

    Maak een afspraak

    Translate »
    ×